Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 11. 2020. 12:15 >> 12:17

DIREKTNA LINIJA

Sjutra prvi let Kijev - Podgorica

Prvi avion sa putnicima iz Kijeva, direktnim letom kompanije Windrose, sletjeće sjutra na podgorički Aerodrom.

"Sjutrašnjim letom se prvi put tokom zime uspostavlja direktan avio saobraćaj između glavnih gradova Ukrajine i Crne Gore, što će trajati do kraja marta", saopšteno je iz Aerodroma CG.

Putnici će na Aerodrom Podgorica sletjeti u 14:55 sati, dok će let iz našeg Glavnog grada ka Kijevu biti u 15:40 sati.

Podsjećamo da je crnogorskim državljanima potreban PCR test na COVID 19 za ulazak u Ukrajinu, a ukoliko ga nemaju dobiće rješenje o samoizolaciji. Ukrajina se nalazi na “zelenoj listi” zemalja što znači da njeni državljani mogu ući u našu zemlju bez posebnih uslova.

"Koliko su letovi iz Kijeva tokom zime važni za crnogorske aerodrome i turizam govori činjenica da su ukrajinski turistički poslenici ljetos čarter letovima posjećivali Crnu Goru, ugovarajući aranžmane sa domaćim hotelijerima. Prošle godine u Crnoj Gori je boravilo preko 60.000 turista iz Ukrajine koji su ostvarili preko 460.000 noćenja", saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније