Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me ]

29. 11. 2020. 08:23 >> 08:23

SUNAČNO JOŠ DVA DANA

Od srijede kiša i pljuskovi svakodnevno

Nakon dužeg perioda sunčanog i relativno toplog vremena za ovo doba godine, od sredine sedmice očekuje nas pogoršanje vremenskih prilika.

Jesen će konačno pokazati svoje pravo lice, pa bi od srijede trebalo pripremiti kišobrane i obuću za kišu, budući da nas, po najavama meteorologa, očekuje nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Meteorolog Vučina Popović u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore (TVCG) kazao je da će nas još samo naredna dva dana grijati sunce, a od utorka popodne - pogoršanje vremena.

"Narednih dana biće sunca i kiše, naročito naredna dva dana biće dosta sunčanih perioda. U utorak popodne i tokom noći slijedi povećanje oblačnosti. Od srijede pa do kraja sedmice skoro svakodnevno sa kišom, povremeno pljuskovi i grmljavina, naročito u južnim i jugozapadnim predjelima", rekao je Popović.

Najviše padavina, kako je rekao, očekuje se tokom četvrtka, u drugom dijelu dana, tokom noći i u petak ujutro.

"Za vikend bi moglo da bude dužih perioda suvog vremena. Vjetar od srijede umjeren do jak južnih vjetrova. Temperatura u manjem kolebanju. Sjutra će na sjeveru biti prilično hladno, ali od utorka toplije na sjeveru", rekao je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније