Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me ]

29. 11. 2020. 06:12   >>  06:12 1

NEDJELJOM NA TVCG1

"Robin Hud" opet rješava probleme građana

Emisija Robin Hud poslije duže pauze vraća se na male ekrane. Ovog puta kao regionalni TV format. Biće emitovana nedjeljom od 16 sati na Prvom kanalu Televizije Crne Gore (TVCG).


U serijal je uključeno pet zemalja regiona koje, kako je kazao autor i urednik Darko Ivanović, dijele iste tranzicione muke sa demokratizacijom.

"Ovo je regionalni uspjeh, ali je crnogorsko dijete. Prva emisija je pokazala da mi Crnogorci možemo da riješimo i muke ljudi iz Makedonije, Bosne i Hercegovine", kazao je Ivanović ranije za Televiziju Crne Gore.

Podsjećamo, emisija Robin Hud u kojoj su rješavani brojni problemi građana Crne Gore emitovana je od 2006. do 2015. godine. Ivanović pojašnjava da je u pitanju isti koncept, samo što je sada u projekat uključeno pet država.

"Javni servis Crne Gore će emitovati serijal pet istraživačkih priča iz pet zemlja regiona, naredne godine će biti šest, uključiće i Albaniju. Uključuje zemlje u našem okruženju koje dijele iste tranzicione muke sa demokratizacijom i one su našle svoje mjesto u emisiji", kazao je Ivanović.

Serijal će se emitovati na javnim servisima regiona. U Makedoniji, Bosni i Hercegovini i na Kosovu već su emitovane prve emisije.

Robin hud se radi u produkciji NVO 35 mm i na tom projektu, kako je kazao Ivanović u pet država regiona angažovano je oko 30 ljudi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније