Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 11. 2020. 17:14   >>  18:57 2

GUŽVE U GRADU

"Crni petak" jači od korone

Brojka od skoro 11.000 zaraženih korona virusom u Crnoj Gori čini se da ne plaši naše građane koji su danas pohrlili da iskoriste popuste u radnjama zbog "crnog petka" (Black Friday).

Velike gužve zabilježene su danas popodne u Delta sitiju, kao i redovi građana ispred prodavnica u gradu.

Većina građana nosi maske, ali zbog gužvi distanca se uglavnom ne poštuje.

Od uvođenja zabrane izlaska nakon 19 sati učestale su i gužve na putevima i kolone vozila na podgoričkim ulicama, a danas čini se i veće zbog "crnog petka".

U Crnoj Gori je trenutno zaraženo skoro 11 hiljada osoba, a 346 građana je hospitalizovano.

Od početka epidemije od posljedica izazvanih Kovid infekcijom preminulo je 474 osoba.

Slične slike danas stižu i iz regiona. Tako Nova.rs prenosi da je želja da se kupi što povoljnije kod građana Srbije jača od svakog straha, pa i od onoga od virusa korona, koji posljednjih dana na dnevnom nivou odnosi po 50 žrtava.

"To je jedino što možete da zaključite kad uđete u tržni centar Ušće oko 16 časova u petak i to tzv. Crni petak, datum kada trgovci odobravaju velike popuste", prenosi Nova.rs.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније