Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 11. 2020. 11:27 >> 11:28
1

SAVJET RTCG

"RTCG da promoviše prave vrijednosti"

Savjet RTCG uputio je čestitku povodom 27. novembra, Dana Radio i Televizije Crne Gore.

"Vjerujem da svi dijelimo odgovornost prema datumu i instituciji, ali i javnosti i svakom od nas pojedinačno. Smatram i da bi ovaj dan morao da nas sve obavezuje i podstiče u daljem razvoju RTCG i povećanju stepena profesionalizma, odgovornosti, otvorenosti i, posebno, uvećanju stepena znanja i obrazovanja javnosti. Iskreno vjerujem daje to suštinska misija Javnog servisa", naveo je predsjednik Savjeta RTCG Ivan Jovetić u čestitku upućenoj generalnom direktoru i zaposlenima u Javnom servisu.

Jovetić je kazao da se nada da će u narednim periodima svi kreatori sadržaja i svi zaposleni na RTCG uz podršku Savjeta i menadžmenta doprinijeti diverzifikaciji sadržaja i smjera razvoja RTCG.

"Zaista smatram da RTCG mora, sve više, biti usmjerena ka mladima, kulturnom diverzitetu i nasljeđu, pojedincu i promociji pravih vrijednosti uključujući obrazovanje, nauku, kulturu, preduzetništvo, sport i sve oblike pregalaštva ali i usmjerana prema međunarodnoj saradnji i razmjeni, usmjerena prema svijetu. U tom kontekstu nam svima želim više samouvjerenosti, više mašte i više uvažavanja različitosti", naveo je predsjednik RTCG.

Posebnu čestitku uputio je dobitnicima jubilarnih nagrada RTCG.

"Vaše nagrade obavezuju i svakog pojedinačno i sve one koji su vas predlagali i birali. Obavezuju RTCG. Bez istinskog pregalaštva pojedinca, a bez energije, mašte i posvećenosti ne može biti ni uspješnog javnog servisa. Vjerujem da nagrađeni zaposleni sve to odlično razumiju", kazao je Jovetić.

On je naveo da su godišnje nagrade samo jedan, najvidljiviji dokaz sposobnosti i posvećenosti.

"Ipak, pravi dokaz za to su su vaša svakodnevna ostvarenja i uspješno realizovani zadaci. Upravo ono čime konstantno dokazujete da zaslužujete stalne nagrade", poručio je Jovetić.

"Još jednom čestitke svima uz želje da sačuvamo druge čuvajući sebe i da, zajednički, kreiramo bolji ambijent i bolje uslove počev od usklađivanja ali i kreiranja novog Kolektivnog ugovora. Svakako, za sve to ćete u Savjetu imati odgovornog partnera", zaključio je predsjednik Savjeta RTCG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније