Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 11. 2020. 09:17 >> 09:39
1

MARKOVIĆ

Radovi na Cmiljači odlično napreduju

Premijer Duško Marković obišao je gradilište žičare na budućem Ski centru Cmiljača i poručio da radovi odlično napreduju.

Radovi, kako je objavljeno na Tviter nalogu Vlade, odlično napreduju i nastavljaju se dok god to vremenske prilike dozvoljavaju.

Investicija je vrijedna 23 miliona eura uključuje objedinjavanje sa Ski centrom Žarski u Mojkovcu, 35 kilometra ski staza, ugostiteljske objekte i brojne sadržaje koji će tom kraju donijeti ubrzan razvoj i nova radna mjesta.

Marković je obišao i radove na školi „Dušan Korać“, u Bijelom Polju.

"Kamen temaljac položili smo krajem marta 2019. U toku su završni radovi. Projekat savremene škole za 1.200 đaka, ujedno najveće na Sjeveru, rezultat je napora i jasnog strateškog opredjeljenja ove Vlade", poručio je Marković.

Predsjednik Opštine Bijelo Polje  Petar Smolović nakon obilaska kapitalnih projekata kazao je da se svi projekti realizuju planiranom dinamikom zahvaljujući i Vladi koja do posljednjeg dana radi na onome što smo zajedno planirali i obećali građanima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније