Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Autor: I. P. [ Izvor: rtcg.me ]

24. 11. 2020. 07:37   >>  07:37

POLICIJA SAOPŠTILA

U Savovu potragu bili uključeni svi

Nakon nekoliko sati potrage juče je pronađen dvanaestogodišnji dječak Savo Ćalov. I ovog puta Podgoričani su pokazali građansku solidarnost, ne samo na društvenim mrežama, već i u samoj potrazi.

Svetislav Čović iz Uprave policije kazao je u Jutarnjem programu TVCG da je policiji juče u 13.30h prijavljen nestanak dječaka sa posebnim potrebama.

"Nakon prikupljenih osnovnih podataka o mjestu i vremenu nestanka lica, prikupili smo podatke o njegovom ličnom opisu, detaljnom opisu odjeće i obuće, nakon čega smo preduzeli mjere potrage. Potraga je bilsa preduzeta na području cijelog grada, a stavljeni su bili svi raspoloživi kapaciteti Centra bezbjednosti", rekao je Čović.

On je kazao da su oko 17 sati dobili informaciju od građana da je dijete uočeno na području Zabjela, nakon čega je dijete roditeljima predato bez posljedica.

Pretraživali su, kaže, korito Morale, lijevu i desnu obalu grada, Zagorič, Zlaticu, Masline, brdo Gorica...

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније