Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 11. 2020. 21:10 >> 21:16
11

TRAŽE REAKCIJU NADLEŽNIH

LP: Ulicu Josipa Broza Tita preminovali u Amfilohija

Opštinski odbor Liberalne partije Nikšić saopštila je da su nepoznate osobe na jednoj od zgrada u ulici Josipa Broza Tita postavile tablu sa natpisom Ulica Mitropolita Amfilohija, te traži od nadležnih da se ti pojedinaci otkriju i procesuiraju.

"Ovaj čin predstavlja jasan napad na antifašizam i šalje, kao i mnogi do sad jasnu poruku da "nova većina" i duhovni sljedebenici poput ovoga žele poništiti sve ideale pa i poniziti naziv ulice dobijen po slavnom antifašističkom borcu i predsjedniku nekadašnje Jugoslavije", saopšteno je iz OO LP Nikšić.

Kazali su da Nikšić kao anfifašistički grad ne smije biti okarakterisan kao mjesto u kojem se urušavaju takve vrijednosti Crne Gore, nekažnjavanjem ovakvog čina.


"Reakcija nadležnih je hitno neophodna, jedino tako će se spriječiti dalje povrede javnog dobra i niski politikanski obračuni ove vrste", šporučuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније