Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 11. 2020. 09:00 >> 09:06
1

BUDI HUMAN

Pomozimo Almiru da ponovo hoda

Almir Emini je novi korisnik Fondacije „Budi human“. Pomozimo Almiru da ponovo hoda. Pošaljite 33 na 14543 !

Ovom 21-godišnjem mladiću život je prije tri godine zadao težak udarac. Nakon saobraćajne nesreće u kojoj su mu kao pješaku slomljene obje potkoljenice prošao je tri operacije.

Nijedna nije bila uspješna i od tada je u kolicima. Dotadašnji način života, planovi i želje naglo su prekinuti, a Almir je morao da se pomiri sa činjenicom da mu i za najosnovnije aktivnosti u danu treba pomoć. Nakon razgovora sa ljekarima iz Turske, dobio je nadu. Sa klinike "Özel Atasam Tip Merkezi" vjeruju da mu mogu pomoći da ponovo prohoda.

"Pomoć mu je potrebna i od svih nas jer porodica nije u stanju da obezbijedi sredstva za operaciju. Pred Almirom je borba za ljepšu budućnost a pred nama još jedan ispit humanosti. Ne sumnjamo da ćemo ga položiti", poručuju iz Fondacije "Budi human".

Zato, pošaljimo SMS sadržine 33 na 14543.

Ovom hrabrom mladiću možemo pomoći i uplatom na žiro račun 520-41918-33 ili devizni račun 520042000001512242.

IBAN broj: ME25520042000001512242

Da Almir ponovo hoda!

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније