Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 11. 2020. 13:44 >> 13:52

MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA

"S austrijskim prijateljima odbranićemo naše slobode"

Crna Gora najsnažnije osuđuje zločinački akt terorizma koji je sinoć izveden u Beču, u kojem su još jedanput živote izgubili nedužni ljudi, ističe se u saopštenju Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore.

"Zajedno sa našim austrijskim prijateljima, odbranićemo naše slobode, vrijednosti i naš način života, od svih oblika vjerskog fundamentalizma, političkog ekstremizma i nasilja", saopštili su iz MVP.

U ovim izazovnim trenucima za austrijsko društvo, kao i za sve ljude širom svijeta koji sa zabrinutošću gledaju na ugrožavanje bezbjednosti i sloboda nevinih lica, kako su kazali, "iskazajemo potpunu solidarnost i podršku prijateljskoj Austriji".

"Izražavamo duboko saučešće porodicama žrtava, Vladi Austrije i svim austrijskim građanima, uz želje za brz oporavak licima koja su povrijeđena u napadu", navodi se u saopštenju MVP-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније