Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 10. 2020. 21:52   >>  22:00

OD PONEDJELJKA

Škole na Cetinju se ponovo otvaraju

Škole na Cetinju od ponedeljka ponovo počinju sa radom, potvrdila je za RTV Cetinje predsjednica Aktiva direktora škola za Cetinje, Stanka Abramović.

Nastava će se odvijati po modelu sa početka ove školske godine a Abramović je, kako nam je kazala, o ponovnom otvaranju škola od ponedeljka, večeras obavijestila sve direktore tih obrazovnih ustanova u gradu.

Danas je, podsjećaju, izostala zvanična informacija Instituta za javno zdravlje da do ublažavanja mjera, osim u četiri grada koja su jutros naveli na sajtu, dolazi i na Cetinju, već je ta informacija dodata na sajt nakon upita jednog od Cetinjana zbog čega se Prijestonica nije našla na tom spisku. Informacija je podijeljena na Twiteru, ažurirana na sajtu ali zvanično saopštenje je izostalo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније