Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 10. 2020. 13:58   >>  13:58

JEVREJSKA ZAJEDNICA

"Veliki gubitak za pravoslavni i hrišćanski svijet"

Predsjednica Jevrejske zajednice Crne Gore (JZCG) Nina Ofner Bokan, počasni potpredsjednik JZCG Marek Lorinc i vrhovni rabin Crne Gore Luciano Moše Prelević, uputili su najdublje saučešće svim arhijerejima, sveštenstvu, monaštvu i vjernom pravoslavnom narodu Mitropolije crnogorsko-primorske, kao i poštovaocima pokojnog mitropolita Amfilohija.

"Odlazak blaženopočivšeg mitropolita na drugi svijet predstavlja veliki gubitak za Mitropoliju crnogorsko-primorsku, Srpsku pravoslavnu crkvu i sve njene vjernike, kao i za pravoslavni i hrišćanski svijet. Zato neka Bog pruži utjehu i zaštitu svim ožalošćenima, a njegovoj duši podari vječni mir", navode u telegramu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније