Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 10. 2020. 12:06 >> 12:06

ZAHTJEV POTROŠAČA

Naplatni punktovi EPCG otvoreni i sjutra

Naplatni punktovi Elektroprivrede Crne Gore biće otvoreni i u subotu, 31. oktobra, saopšteno je iz EPCG.

“Šalteri i naplatni punktovi na primorju, kao i u Podgorici i Cetinju radiće od 07 do 15 sati, naplatni punkt u tržnom centru Mall of Montenegro od 09 do 21 sat, dok će u Delti raditi u skladu sa radnim vremenom tog tržnog centra”, navodi se u saopštenju.

Ostali naplatni punktovi i šalteri Snabdijevanja radiće u standardnom vremenskom periodu od 08 do 16 sati.

“Više informacija možete dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na našoj zvaničnoj FB stranici, kao i na web portalu www.epcg.com”, poručili su iz EPCG.

                            

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније