Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 10. 2020. 23:07   >>  23:48 10

MCP

"Zdravstveno stanje Amfilohija nepromijenjeno"

Povodom dezinformacija koje se pojavljuju u vezi sa zdravstvenim stanjem Mitropolita crnogorsko - primorskog Amfilohija obavještavamo javnost da je u odnosu na današnji izvještaj nepromijenjeno, objavljeno je večeras u 23 sata na internet stranici Mitropolije.

"Problem koji je napravio pneumomediostinum – vazduh u sredogruđu je pod nadzorom ljekarskog tima koji od samog početka bolesti visokopreosvećenog mitropolita Amfilohija se brine o njegovom oporavku", navode iz MCP.

Podsjetimo, iz MCP je jutros saopšteno da je Amfilohije disao otežano, uz bol u grudnom košu, te da su odmah urađene sve analize.

Urađen je i skener plućne arterije i skener pluća, a snimak je pokazao da je uzrok otežanog disanja i bola pojava vazduha u sredogruđu ili pneumomediostinum, koji se često javlja u situacijama u kojima pacijent ima osjetljiva pluća zbog dužine trajanja upalnog procesa.

Mitropolit Amfilohije se od 6. oktobra nalazi na bolničkom liječenju od koronavirusa.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније