Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 10. 2020. 13:35 >> 13:37
2

MVP REAGOVALO

Crna Gora osuđuje terorizam u Francuskoj

Crna Gora najoštrije osuđuje teroristički akt koji se dogodio jutros u katedrali Notrdam u Nici u kojem su na varvarski način stradali nevini građani, saopštilo je Ministarstvo vanjskih poslova.

Iz Ministarstva su saopštili kako izražavaju saučešće porodicama žrtava, Vladi Francuske i građanima te zemlje.

"U ovim teškim trenucima izražavamo snažnu solidarnost i podršku prijateljskoj Francuskoj i francuskim građanima u nastojanjima da zaštite građansko i sekularno društvo od udara vjerskog fanatizma i ekstremističkih ideologija, uz odlučnost da sačuvamo slobode religije i uvjerenja, kao i sve druge slobode i vrijednosti koje zajednički baštinimo kao evropske države i NATO saveznice", navode iz MVP-a.

Podsjećamo, danas su se desili odvojeni napadi islamista na Francuze u Nici, Avinjonu i Džedi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније