Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Dan ]

25. 10. 2020. 08:58   >>  08:58 5

POJAČANA KONTROLA

U Bijelom Polju uhapšeno 13 vozača

U okviru pojačane kontrole saobraćaja, službenici bjelopoljskog Centra bezbjednosti od početka sedmice uhapsili su 13 vozača, piše Dan.

 

"Uhapšena su tri vozača zbog odbijanja podvrgavanju stručnom pregledu u zdravstvenoj ustanovi, uzimanje PAS, droga test ispitivanju radi provjere dejstva opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci. Jedan vozač je uhapšen zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i još dva vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola," kazao je Srđan Šćekić, samostalni policijski inspektor za bezbjednost u saobraćaju.

Dodaje da je zbog prekoračenja dozvoljene brzine slobode uhapšeno još sedam osoba.

"Četiri vozača su uhapšena zbog počinjenog prekršaja ZOBS-a vozač, mladi vozač ili vozač početnik koji se vozilom na putu u naselju kreće brzinom koja je za 50 do 60 kilometara veća od dozvoljene brzine i tri vozača zbog vožnje u naselju brzinom koja je za 60 do 70 kilometara veća od dozvoljene", istakao je Šćekić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније