Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 10. 2020. 09:17 >> 09:26

BEČIĆ - MIHAILOVIĆ

Zajednički rješavati pitanja od društvenog značaja

Podrška Skupštine od ključnog je značaja kako bi brojna pitanja i inicijative civilnog sektora bili adekvatno prepoznati.

To je ocijenjeno na sastanku predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića sa izvršnom direktoricom Udruženja „Roditelji“, Kristinom Mihailović i koordinatorkom programa Lepom Žunjić.

Novi model obrazovanja koji je uslijedio kao posljedica situacije sa virusom Covid-19, bio je neposredan povod susreta predsjednika sa predstavnicama Udruženja, saopšteno je iz Skupštine.

Tokom sastanka, Bečić je iskazao zadovoljstvo brojnim aktivnostima Udruženja, koje imaju značajan uticaj na unapređenje položaja roditelja i djece u društvenoj zajednici. 

„Predstavnice Udruženja upoznale su predsjednika Bečića sa aktivnostima organizacije i izrazile otvorenost da kroz buduće inicijative sarađuju sa Parlamentom“, navodi se u saopštenju. 

Bečić se osvrnuo i na predstojeći rad Skupštine Crne Gore, sa akcentom na planirane aktivnosti 27. saziva.

„Očekivanje je da će nadležna skupštinska radna tijela, uz aktivno učešće predstavnika civilnog sektora, doprinositi razmatranju i rješavanju pitanja od društvenog značaja“, zaključuje se u saopštenju sa sastanka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније