Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina; Objavio: O.Z.

21. 10. 2020. 19:00   >>  19:00

UNIVERZITET CG

Studenti sa invaliditetom oslobođeni plaćanja školarine

Studenti sa invaliditetom oslobođeni su obaveze plaćanja naknade za studiranje za studijsku 2020/21. godinu, odlučio je Upravni odbor Univerziteta Crne Gore (UCG).

Iz UCG su kazali da je to odlučeno na zahtjev Udruženja mladih sa hendikepom, Udruženja Multipleskleroze i Pomorskog fakulteta Kotor, kao i na pojedinačne zahtjeve studenata.

Upravni odbor ovlastio je Komisiju za dodjelu novca za poboljšanje uslova stanovanja i za rješavanje stambenih potreba zaposlenih na UCG dodjelom kredita da raspiše oglas.

Predsjednik Upravnog odbora Duško Bjelica kazao je da će oglas za dodjelu novca za poboljšanje uslova stanovanja zaposlenih na Univerzitetu, sa obrascem zahtjeva za rješavanje stambenih potreba, biti objavljen u Biltenu UCG.

On je dodao da je, na predlog Komisije, Upravni odbor donio odluku da su krediti koji se dodjeljuju za poboljšanje uslova stanovanja beskamatni.

Na sjednici je, kako je saopšteno, donijeta i odluka o formiranju drugostepene komisije za rješavanje stambenih potreba zaposlenih na UCG.

Članovi drugostepene komisije su Mirko Đurović, koji je i predsjednik Komisije, Miran Begić, Svetlana K. Perović, Snježana Hrnčić i Veselin Mićanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније