Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 10. 2020. 14:28 >> 16:42
6

CG I BIH

Otvoren zajednički granični prelaz Vraćenovići

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija i premijer Crne Gore Duško Marković otvorili su danas na putu Nikšić-Bileća zajednički granični prelaz Vraćenovići.

Tegeltija je rekao da je ovo još jedan u nizu uspješno realizovanih projekata BiH i Crne Gore sa Evropskom unijom i izrazio nadu da ovo nije posljednji i da će u narednim godinama biti još većih realizovanih uspješnih projekata.

“U narednim godinama potrudićemo se da i drugi graničeni prelazi između BiH i Crne Gore budu onakvi kakvi treba da budu u 21. vijeku”, istakao je Tegeltija.

Ovaj savremeni granični prelaz, površine je 9.000 metara, sa tri ulazne i tri izlazne trake, kao i jednom posebnom trakom za teretna vozila.

Granični prelaz Vraćenovići zatvoren je od februara do danas zbog izgradnje saobraćajne infrastrukture na zajedničkom graničnom prelazu Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније