Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 10. 2020. 15:38 >> 15:38
18

TVCG SAZNAJE

Amfilohiju remdesivir obezbijedile bliske osobe

Nakon objave pojedinih portala da mitropolit Amfilohije prima lijek remdesivir tokom liječenja od koronavirusa u Kliničkom centru, Televiziji Crne Gore nezvanično je potvrđeno da mitropolit prima terapiju, ali je rečeno da Klinički centar nije obezbijedio taj lijek, već su ga dostavile osobe bliske njemu.

Remdesivir još nije registrovan u Crnoj Gori, a Vlada je, podsjetimo, prije nekoliko dana obavijestila javnost da je obezbijedila sredstva za njegovu nabavku.  

Mitropolit Amfilohije liječi se u Kliničkom centru Crne Gore od virusa korona. Prema posljednjim podacima Mitropolije, njegovo stanje je stabilno,  rendgenski snimak pluća pokazuje da je  upala u blagom povlačenju.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније