Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 10. 2020. 10:25   >>  10:25

BUDI HUMAN

Za dan prikupljen novac za Jovanino liječenje

Za liječenje Jovane Dedić, preko Fondacije "Budi human", za dan je prikupljen potrebni novac. 

“Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su sredstva od 3344 eura, potrebna za liječenje djevojčice Jovane Dedić, uspješno prikupljena. Humanost je još jednom položila ispit, i to sa najvišom ocijenom!”, poručuju iz Fondacije.

Zahvaljujući donatorima bio je potreban svega jedan dan da Jovana dobije drugu šansu.

“I na tome vam veliko hvala. U Jovanino, ime njene porodice i naše Fondacije”, navodi se u saopštenju.

Jovana pati od cerebralne paralize što je prouzrokovalo probleme sa govorom i motorikom. I pored toga, jedna je vesela, društvena, inteligentna i uporna djevojčica, spremna da ide u korak sa svojim vršnjacima.

Trenutno je njeno stanje u tome sprečava, a da bi se to promijenilo, potrebna joj je operacija  fibrotomija po Ulzibatu, u Ćupriji.

“Rekli smo vam juče da vjerujemo da će Jovana iz ovog životnog izazova izađi kao pobjednik, i kao što vidite, bili smo u pravu. Našoj Jovani želimo sreću u liječenju, ostajemo njeni prijatelji i podrška.  Istovremeno, nastavljamo  misiju boreći se za svijet u kom će svako dijete biti srećno i zdravo. Budite dio tog svijeta!”, poručuju iz Fondacije “Budi human”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније