Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 10. 2020. 21:13 >> 21:32
3

MONTIRAN DATUM

Portal RTCG nije objavio vijest o zatvaranju škola i vrtića

Redakcija Portala RTCG obavještava posjetioce da na našoj web stranici danas nije objavljena informacija pod naslovom "Zatvaraju se škole i vrtići, zabranjena okupljanja".

 

U pitanju je dezinformacija, sa montiranim današnjim datumom na vijest koja je pod tim naslovom objavljena 13. marta, kada je Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) i donijelo takvu odluku, uoči prvog talasa epidemije koronavirusa.

Naime, internetom i u internim Vajber grupama dijeli se skrinšot vijesti koja je na Portalu RTCG objavljena u martu, ali na kojoj je nepoznati autor montirao današnji datum, s ciljem da se diskredituje Javni servis, ali i unese zabuna među roditelje, odnosno građane Crne Gore.

Jednostavnim pregledom danas objavljenih vijesti može se vidjeti da takva informacija nije "otišla" u etar.

Molimo posjetioce našeg portala da ne nasijedaju na skrinšotove koji se dijele društvenim mrežama, već da informacije crpe isključivo sa našeg Portala i zvaničnih profila na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.

Zahvaljujemo se posjetiocima na povjerenju.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније