Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 10. 2020. 15:25 >> 15:25
2

MEDENICA OCIJENILA

Uprkos teškim uslovima, rezultati sudova dobri

Iako sudovi nijesu nikada radili u težim uslovima od trenutnih, prouzrokovanih koronavirusom, ostvareni rezultati su dobri i mjerljivi, ocijenila je predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

Na sastanaku sa predsjednicima sudova, na kome se razmatrala realizacija planova i programa rada sudova za tekuću godinu, ponovljeno je nezadovoljstvo povodom izuzetno lošeg infrastrukturnog stanja pojedinih sudova, naročito u periodu trajanja prirodne nepogode.

Predsjednici sudova su takođe razmatrali aktivnosti, koje se redovno odvijaju u okviru procesa pridruživanja Crne Gore Evropskoj uniji, navodi se u saopštenju Vrhovnog suda.  

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније