Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 10. 2020. 12:06   >>  12:16 1

TVCG1 U 17.45 SATI

Počinje nova sezona emisije "Dnevna soba"

Danas počinje nova sezona popodnevnog zabavnog programa “Dnevna soba” koja će pored stalnih rubrika donijeti brojne novitete. Emisija koja se realizuje uživo iz velikog studija već ima svoju stalnu publiku koja zajedno sa urednicama svakog dana dijeli priče iz svakodnevnog života u Dnevnoj sobi, zajedno spremaju različita jela u kuhinji, majstorišu u radionici i pjevaju u muzičkom kutku.

Urednik Zabavno-komercijalnog programa Branimir Žugić napominje da će nova sezona predstavljati značajan izazov.

“U novoj sezoni imamo dva prioriteta – sačuvati zdravlje svih učesnika i održati kvalitet emisija. Realizovati jedan ovako zahtjevan TV serijal u vrijeme pandemije uz poštovanje svih mjera i imati na umu da je najvažnije zdravlje svih učesnika, gostiju, urednica i produkciono-tehničke ekipe nije nimalo lak zadatak. S druge strane, u fazi pripreme serijala potrudili smo se da okolnosti u kojima radimo minimalno utiču na programski koncept i finalni televizijski proizvod”, kazao je Žugić.

Jedna od najmlađih emisija Javnog servisa, ubrzo je postala – jedna od omiljenih. Potvrda za to svakodnevno stiže od redovnih gledalaca koji su s nestrpljenjem čekali novi početak emisija.

Popodnevni program Nacionalnog javnog servisa u novoj sezoni emitovaće se u novom terminu uživo radnim danima od 17.45 na Prvom programu TVCG, dok se u reprizi može gledati u prime time terminu na Drugom programu.

"Promjena termina je takođe izazov za cijelu ekipu koja realizuje Dnevnu sobu, ali vjerujemo da ćemo imati našu publiku i od 17.45. rce emisije čine životne priče i situacije koje imamo u studiju. Gostuju nam najuglednije ličnosti iz svojih oblasti, ali i osobe koje prvi put javno govore o svojim talentima i vještinama. Najbolji muzičari i glumci ponekad kuvaju, majstorišu, a imamo situaciju da gledaocima ispunjavamo želje pa su neki kod nas prvi put javno zapjevali ili otplesali numeru. Naša ideja je da se zabavljamo u studiju i prenosimo tu energiju koju će i gledaoci prepoznati. Osmijeh, lijepa riječ, pozitivno razmišljanje, promovisanje kulture življenja", navodi Žugić.

Uredničko-produkcijski tim Drugog programa i redakcije Zabavno-komercijalnog programa koji svakodnevno priprema emisiju Dnevna soba u novoj sezoni najavljuje i unaprjeđenje programskih segmenata.

"Držimo se našeg koncepta, ali će svaka emisija biti drugačija. Uveli smo nove rubrike po danima, imaćemo i uključenja sa Radija 98, osnažili saradnju sa Muzičkom redakcijom TVCG koja će brinuti o muzičkom dijelu programa iz dana u dan. Od ove sezone dio tima Dnevne sobe je i mnogima omiljeno TV lice Dajana Golubović Pejović koja će sigurno svojim prepoznatiljivim načinom rada prikazati novi ugao Dnevne sobe. Novu sezonu ovog ponedjeljka kao urednica i voditeljka otvara Tijana Mišković, u utorak će vas ugostiti Ajda Šufta, u srijedu je Ivona Blagojevič, u četvrtak će vam se iz Dnevne javiti Dajana, a u petak Maja Kovačević", kazao je Žugić.

Sve prijedloge, sugestije, konkretna pitanja – i ubuduće možete slati na mejl: dnevnasoba@rtcg.org, facebook profil Dnevna soba ili instagram profil emisije.

"Želimo da gledaoci i dalje aktivno učestvuju u kreiranju sadržaja emisije. Ponavljamo naš poziv da je emisija Dnevna soba otvorena svim kreativnim osobama, performerima, majstorima u radionici, ali i u kuhinji, ljudima sa interesantnim hobijima i onima koji malim koracima mijenjaju svijet", zaključio je Žugić.

Svaku emisiju Dnevna soba, osim uživo (radnim danima), možete pratiti i odloženo, na You tube kanalu, kao i na portalu rtcg.me.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније