Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 10. 2020. 20:22 >> 20:51

205 UDŽBENIČKIH KOMPLETA

Opština Rožaje obezbijedila knjige za prvake

Opština Rožaje je obezbijedila 205 udžbeničkih kompleta za prvake. Predsjednik Rahman Husović je u pratnji svojih saradnika danas tim povodom posjetio osnovnu školu “Mustafa Pećanin” i uručio knjige učenicima prvog razreda koji će pohađati nastavu u toj obrazovnoj ustanovi.

 

“Lokalna samouprava će, u skladu sa mogućnostima, nastaviti da pruža podršku učenicima kako bi se što lakše suočili sa svim izazovima u toku školovanja. Siguran sam da ćete biti dobri đaci i da ćete izrasti u odgovorne ljude kojima će se ponositi cijela zajednica”, kazao je predsjednik Husović pred okupljenim učenicima i rukovodstvom škole.

 

Svim učenicima, njihovim roditeljima i prosvjetnim radnicima čestitao je početak školske godine uz iskrene želje da lako prevaziđu sve poteškoće koje je nametnula epidemiološka situacija izazvana korona virusom.

Husović je izrazio nadanje da će se trenutne okolnosti ubrzo promijeniti i da će se stvoriti uslovi za bezbjedan povratak svih učenika u školske klupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније