Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

01. 10. 2020. 22:24 >> 22:38

UCG

Prvog dana 472 prijave za master studije

Prvog dana prijave za upis studenata u prvu godinu budžetskih master akademskih i primijenjenih studija na Univerzitete Crne Gore (UCG), za studijsku 2020/2021. godinu, prijavilo se 472 kandidata.

Iz UCG kazali su da su od 472 prijave, 343 potvrđene, 119 čeka na verifikaciju, četiri su odbijene, a šest je vraćeno na doradu.

“Kandidati će moći da predaju prijave i sjutra, sve do 18 sati, kada će sistem biti zatvoren”, navodi se uz saopštenju.

Iz UCG podsjetili su da su uz elektronsku prijavu, kandidati obavezni da pošalju i originalna dokumenta, isključivo putem pošte.

Navodi se da će se prijemni ispiti polagati 5. i 6. oktobra, u skladu sa rasporedom organizacionih jedinica koje same utvrđuju način polaganja, sadržinu i strukturu prijemnog ispita.

Rasporedi će biti istaknuti na internet stranicama u okviru zvaničnog sajta www.ucg.ac.me, kao i na oglasnoj tabli.

“Prema rasporedu organizacionih jedinica, upis kandidata i izdavanje uvjerenja izvršiće se zaključno sa 10. oktobrom. Koraci upisa elektronskim putem objašnjeni su detaljnije u tekstu konkursa”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније