Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 09. 2020. 08:30   >>  08:31 1

MARKOVIĆ

Zajednički možemo prevazići izazove

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade Crne Gore i svoje lično, predsjednici i svim pripadnicima Jevrejske zajednice Crne Gore predstojeće praznike Roš Hašanu i Jom Kipur.

„Želim da nastupajući blagi dani u domove vjernika donesu mir i ojačaju vjeru da zajednički, uz povjerenje i međusobnu pomoć, možemo prevazići mnoge izazove koji su pred nama. A najprije da u periodu pandemije koronavirusa, sačuvamo svoje i zdravlje drugih ljudi“,  navodi se čestitki premijera Duška Markovića upućenoj predsjednici Jevrejske zajednice Crne Gore Nini Ofner Bokan.

Predsjednik Vlade je u čestitki zahvalio Jevrejskoj zajednici na doprinosu u jačanju nezavisne, multikulturalne i multinacionalne Crne Gore, koja je upravo sa tim vrijednostima – pouzdan partner evroatlantske zajednice i buduća članica Evropske unije.

„U uvjerenju da ćemo zajednički nastaviti da dajemo doprinos humanim i naprednim stremljenjima, čestitam Vam na izboru za predsjednicu Jevrejske zajednice Crne Gore i još jednom svim vjernicima želim srećne nastupajuće praznike“, zaključio je Marković u čestitki upućenoj predsjednici Jevrejske zajednice Crne Gore Nini Ofner Bokan.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније