Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

14. 09. 2020. 13:41 >> 13:53

MISIJA FONDACIJE "BUDI HUMAN"

Nemanja i Lazar otputovali na liječenje u Tursku

Nemanja i Lazar Novićević, dječaci za čije je liječenje Fondacija "Budi human" prikupljala novac, otputovali su u Tursku, gdje će obaviti potrebne medicinske tretmane.

"Još jednom nas je ujedinila zajednička misija – zdravlje naših mališana. Zahvaljujući donacijama građana Crne Gore i dijaspore, Nemanja i Lazar otputovali su na liječenje u Tursku. Fondacija 'Budi human' ponosna je na još jednu uspješnu akciju i spremna da nastavi istim putem", navodi se u saopštenju Fondacije.

Osnivač Fondacije Goran Jovanović se zahvalio svim humanim građanima bez čije pomoći braća Novićević ne bi uspjeli da pođu na liječenje.

Kako je istakao za šest mjeseci uspjeli su da sakupe nešto više od 57.000 eura.

Otac dječaka Gojko Novićević je kazao da je zahvalan svima koji su pomogli da njegovi sinovi dobiju adekvatno liječenje i da se nada da će klinika u Turskoj uspjeti da im pomogne.

Nemanja ima 15 godina, Lazar osam i dijagnostikovan im je hipoplastični vermis, praćen epi napadima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније