Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Dan ]

09. 09. 2020. 06:49 >> 06:49

U TUZIMA

Zakupci će tezge plaćati od naredne godine

Na zelenoj pijaci u Tuzima trenutno ima 35 prodavaca. Oni sada besplatno koriste tezge, a počeće da ih plaćaju tek od naredne godine. Interesovanje za prodaju na ovoj pijaci je veliko, a iz dana u dan sve ima više i kupaca.

 

“Sa zakupcima tezgi ugovore ćemo napraviti krajem novembra ili početkom decembra Još nijesmo formirali cijenu po kojoj će zakupci iznajmljivati tezge za prodaju svojih poljoprivrednih proizvoda. Kada se formira cijena ta odluka mora proći Skupštinu opštine Tuzi. Obilazimo često zakupce i zadovoljni su uslovima. Na pijaci ima 70 tezgi i ne vjerujemo da će biti potrebe da se pijaca širi. Za sada ih je 35, a kako su nam rekli sa terena sve je više kupaca. Građani su se već navikli i dolaze. Prodavcima ćemo izaći u susret i kada je cijena zakupa u pitanju”, kaže Nikola Camaj, direktor Komunalnog.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније