Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi.

01. 09. 2020. 12:57   >>  13:00 1

JOKOVIĆ UPUTIO ČESTITKU

''Tuzi opravdale status opštine''

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore, Vladimir Joković, čestitao je u ime partije i u svoje lično ime, Dan opštine građanima Tuzi. Poručio je da je uvjeren da je opština Tuzi opravdala dodjelu statusa opštine ovom mjestu.

''Suživot raznih konfesija je ono što ovo područje čini posebnim i prepoznatljivim u Crnoj Gori  i šire, ali i više nego dobri odnosi vjekovnih komšija i sugrađana koji treba da se razvijaju i ubuduće kako bi svima bilo dobro u našoj zajedničkoj kući.

On je kazao da brojni prirodni i ekonomski potencijali koje Tuzi i Malesija imaju, moraju nastaviti da se koriste na pravilan način za dobro građana Tuzi ali i cijele Crne Gore.

U nadi da će tako i biti, želim vam srećan Dan opštine“, kaže se u čestitki predsjednika SNP Vladimira Jokovića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније