Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

28. 08. 2020. 16:48 >> 17:35

JANOVIĆ U PLJEVLJIMA

Otvoren Omladinski servis, najavljena gradnja igrališta

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je u opštini Pljevlja, sa predsjednikom opštine, Igorom Golubovićem, otvorio Omladinski servis, obišao sportsko igralište u Gagovićima i najavio početak radova na sportskom terenu u Kosanici i Gimnaziji "Tanasije Pejatović".

Ukupno je za sportsku i omladinsku infrastrukturu Pljevalja, u prethodnim godinama opredijeljeno blizu 145.000 eura.

“Pored otvaranja omladinskog servisa i obilaska sportskog igrališta u Gagovićima, rekonstruisaćemo i sportski teren u Gimnaziji 'Tanasije Pejatović' i time obezbijediti djeci mjesto na kojem će moći da se bave sportom. Međutim, ono što me posebno čini radosnim jeste mogućnost da najavim početak radova na sportskom terenu u Kosanici i time ispunim želju Alekse Petrovića, dječaka kojem sam to i obećao na sjednici Dječijeg parlamenta", kazao je Janović.

On je poručio da mladi ne treba da misle da ih niko ne sluša.

"Vi itekako imate svoj glas koji Ministarstvo čuje i razumije i radi na tome da možete još glasnije da izražavate svoje potrebe, koje ćemo se mi truditi da ispunimo. Činjenica da se nalazim u prilici da Aleksi pomognem da ima prostor za bavljenje sportom je ono što me motiviše da još više radim na tome da svako dijete bude u Aleksinoj situaciji. Dakle, Ministarstvo sporta i mladih, ne priča, ono djeluje i to je ono na što sam najponosniji”, poručio je Janović ovom prilikom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније