Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

TVCG

27. 08. 2020. 15:44 >> 15:45

SAVJET ZATRAŽIO

ASK da izvijesti o aktivnostima vjerskih zajednica

Savjet Agencije za sprečavanje korupcije zatražio od Agencije da hitno pripremi informaciju o aktivnostima vjerskih zajednica u izbornoj kampanji. Momčilo Radulović izabran za predsjednika Savjeta.

Savjet Agencije za sprečavanje korupcije, na današnjoj sjednici, većinom glasova izabrao je Momčila Radulovića za predsjednika Savjeta. Radulović će tu funkciju, kako je navedeno, obavljati narednih 12 mjeseci.

Konstatovano je da je u dosadašnjem toku kampanje, pokrenuto 297 postupaka koji se odnose na upotrebu javnih resursa u izbornoj kampanji, od od kojih je 123 o kontroli ograničenja mjesečne potrošnje i 101 koji se odnosi na zapošljavanje.

Agencija je, kako je saopšteno, postupila po svih 118 prigovora koji su joj podnijeti tokom kampanje i do sada je donijela 51 prvostepenu odluku.

Savjet je zatražio od Agencije da hitno prikupi i pripremi informaciju o aktivnostima vjerskih zajednica u aktuelnoj izbornoj kampanji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније