Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 08. 2020. 11:29 >> 11:28

HRAPOVIĆ

Protekli mjeseci pokazali značaj ulaganja u zdravstvo

Mjeseci za nama pokazali su značaj ulaganja u zdravstvo i poboljšanje standarda zdravstvenih radnika, kazao je ministar zdravlja Kenan Hrapović.

"Ministarstvo zdravlja će nastaviti svoje aktivnosti u pravcu podrške svim zdravstvenim ustanovama i stvaranju preduslova za povećanje budžeta za zdravstvo, kako bi zdravstvenu uslugu i zaštitu podigli na još veći nivo”, kazao je Hrapović tokom radne posjete Opštoj bolnici u Bijelom Polju.

Kako je saopšteno iz Ministarstva zdravlja, direktorica bolnice dr Biserka Bulatović i saradnici upoznali su ministra sa aktivnostima u prethodnom periodu koji se tiču funkcionisanja ustanove i prilagođavanja epidemiji korona virusa.

Hrapović je, kako se dodaje u saopštenju, dao je punu podršku rukovodstvu bolnice i zaposlenima u njihovoj borbi sa virusom i rizicima koje nosi ta borba.

"U periodu od 01.07. do 24.08. ove godine hospitalizovana su 804 pacijenta kojima je pružena zdravstvena usluga i zaštita, a u istom periodu obavljena su 3027 pregleda sa konsultacijama, saopštila je direktorica.

„U narednom periodu nastavićemo borbu za očuvanje zdravlja naših pacijenata i trudićemo se da odgovorimo na sve izazove koji nam slijede”, zaključila je Bulatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније