Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 10. 2013. 16:59   >>  16:59

STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Produžen rok za prijavu poslodavaca

Zbog velikog interesovanja poslodavaca da se prijave za učešće u Programu stručnog ospospobljavanja visokoškolaca Vlada je odlučila da rok produži do petka 25.oktobra do 12 sati.

 

"Svi korisnici programa koji su se već prijavili za učešće u Programu i izabrali preferencije moći će da ih promijene do posljednjeg dana, do kada je planirana prijava do 15.novembar. To uključuje i mogućnost da odaberu i nove poslodavce koji se eventualno budu prijavili", navodi se u saopštenju Vladinog biroa za odnose s javnošću.

Iz Vlade poručuju i pripravnicima da će u toku tekuće sedmice, dok traje dodatna prijava poslodavaca, postojati mogućnost otežanog postupka prijave i to zbog obrade podataka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније