Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 10. 2013. 12:47   >>  12:48

CETINJE

Kvalifikacioni bilijar turnir od 25. septembra

Kvalifikacije za bilijar turnir koji se organizuje povodom 200 godina od rođenja Petra II Petrovića Njegoša, održaće se 25, 26. i 27. oktobra u bilijar klubu "Biljarda" na Cetinju.

"Prijave za takmičenje vršiće se do četvrtka 24. u 14 sati. Kotizacija je 20 eura", saopšteno je iz bilijar kluba “Biljarda”.

Glavni turnir biće organizovan na Cetinju u sjedištu BK „Biljarda“, u Sportskom centru, od 1. do 3. novembra. Kako je saopšteno, riječ je o jednoj od najznačajnijih bilijarskih manifestacija u Crnoj Gori tokom posljednjih godina.

Iz BK „Biljarda“ su kazali da će turnirom obilježiti 200 godina od rođenja vladara, pjesnika i filozofa Petra II Petrovića Njegoša, koji je donio prvi bilijarski sto u našu državu prije 174 godine.

Njegošev bilijarski sto i dalje se nalazi u zdanju koje je pri njegovom prispijeću i dobilo naziv Biljarda.

Takođe, iz kluba ističu kako će, uz učešće na turniru, višestruki svjetski prvak i ovogodišnji najbolji globalni igrač bilijara Marko Zaneti održati i seminar o karambol bilijaru - što je od izuzetnog značaja za dalji razvoj tog sporta u Crnoj Gori.

Nosioce grupa i drugi šešir će odrediti plasman sa prvenstva Crne Gore za 2013. godinu. Grupe i satnica će biti objavljeni u četvrtak veče.

Prijave za turnir se mogu obaviti slanjem maila na bilijar.biljarda@gmail.com, pozivom na broj 067-609-909 ili u prostorijama kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније