Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 08. 2020. 11:40 >> 11:40

VRIJEDNA INVESTICIJA

Poboljšani uslovi u Đačkom internatu u Šavniku

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u saradnji sa Međunarodnim fondom za razvoj poljoprivrede (IFAD), poboljšalo je uslove stanovanja i života u Đačkom internatu u Šavniku, što predstavlja nastavak brige Vlade o mladima i njihovom školovanju, saopšteno je iz resora Milutina Simovića.


Tako su, kako navode, stvoreni uslovi da školske dane i vrijeme koje učenici Srednje poljoprivredne škole provode u ovom objektu, odvojeni od svojih porodica, bude prikladnije i lagodnije za život.

"Ovom investicijom vrijednom 10.000 eura, adaptirane su četiri spavaće sobe, kupatila i vrata od zajedničkih prostorija", kazali su iz ministarstva.

Blagovremenom reakcijom, đaci koji će ove godine koristiti prostorije internata imaće poboljšane uslove stanovanja i spremno dočekati novu školsku godinu, na zadovoljstvo, kako djece, tako i njihovih roditelja. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније