Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Beta ]

13. 08. 2020. 18:32   >>  18:34 7

PORTPAROLKA RUSKOG MID-A

Zaharova upozorila Ruse na epidemiju u CG

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova upozorila je građane da je u Crnoj Gori i dalje na snazi epidemija koronavirusa.

 

U Crnoj Gori je od 7. avgusta na snazi liberalizacija režima ulaska za ruske državljane.

“Jasno je da uvedena liberalizacija odražava napor crnogorskih vlasti da na bilo koji način kompenzuju kolosalne gubitke turističkog biznisa. Rusi su godinama maltene činili osnovni kontingent gostiju Crne Gore”, rekla je Zaharova.

Ona je upozorila ruske turiste da treba da imaju u vidu epidemiološku situaciju u Crnoj Gori i da “recidivi masovne infekcije” nisu prošli.

Navela je da Rusija veoma pažljivo bira zemlje prema kojima otvara avio-saobraćaj.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније