Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: R.B. ]

13. 08. 2020. 14:36   >>  14:36 1

MUP CG

Uništili 60,4 tone oružja i municije

Direktorat za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova uništio je 60,4 tone neeksplodiranih ubojnih sredstava različitog profila, prikupljenih tokom 2018. i 2019. godine.

"Na ovaj način, Crna Gora je pokazala da, kroz bezbjedno uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava, poštuje zahtjeve struke u ovoj oblasti i štiti zdravlje građana i životnu sredinu. Takođe, kroz uništavanje znatne količine neeksplodiranih ubojnih sredstava, potvrđeno je da u Crnoj Gori postoje tehnički i stručni kapaciteti koji mogu odgovoriti ovako složenom i zahtjevnom zadatku", saopšteno je iz MUP-a.

Vrijednost izvedenih radova je oko 700.000 eura.

"Finansijska podrška međunarodnih partnera ukazuje i na povjerenje u potencijale i napore koje Crna Gora preduzima na unapređenju ove značajne oblasti", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније