Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: J.B.Č.

12. 08. 2020. 07:34 >> 08:41
13

MARKOVIĆ MLADIMA

Ljubav i poštovanje prema državi nemaju cijenu

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je Međunarodni dan mladih poručivši omladini da ljubav i poštovanje prema svojoj državi nema cijenu, ni alternativu i da samo zajedničkim naporima, sa Crnom Gorom u srcu, možemo osigurati da naša zemlja bude još bolje i još bogatije mjesto za život.

„Draga omladino, Čestitam vam Međunarodni dan mladih, sa željom da budete zdravi, srećni i uvaženi, i da i dalje doprinosite razvoju i napretku naše Crne Gore“, poručio je predsjednik Vlade.

Premijer u poruci navodi da sve što smo radili i postigli u prethodnom periodu ima samo jedan cilj – razvijenu državu koja besplatno školuje omladinu i otvara nova radna mjesta za svoje mlade, integrišući ih u procese kreiranja i donošenja odluka.

„Ali odgovornost za rješavanje brojnih izazova, jednako kao i za odabir životnih i karijernih puteva, ne leži isključivo na državi i njenim institucijama, već i na vama. Vaša životna i stvaralačka energija i u vremenu pred nama treba da bude pokretačka snaga društvenih procesa i daljih pozitivnih promjena. Zato ćemo učiniti sve da obezbijedimo još bolje prilike za vaš uspjeh i napredovanje“, poručio je predsjednik Vlade.

Premijer je obraćanje završio pozivom mladima na ljubav i poštovanje prema svojoj državi.

„Na kraju, želim da vam poručim da ljubav i poštovanje prema svojoj državi nema cijenu, a ni alternativu. I da samo zajedničkim naporima, sa Crnom Gorom u srcu, možemo osigurati da naša zemlja bude još bolje i još bogatije mjesto za život vas i generacija koje dolaze“, poručio je predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković povodom Međunarodnog dana mladih.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније