Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 08. 2020. 16:05   >>  16:12 18

OTKAČILI KABL

"Svetosavski mračnjaci nasrću na Crnogorsku crkvu"

Nepoznate osobe sinoć su otkačile električni kabl kojim je napaja crkva Svetoga Đorđa, u selu Raičevićima, na Njegušima, u kojoj služi sveštenstvo Crnogorske pravoslavne crkve (CPC).

Iz CPC ističu da bi bilo dobro da se na vrijeme pronađu izvođači i nalogodavci ovih radova prije nego li počnu da ukidaju struju cijeloj Crnoj Gori.

"Indokrtinirani svetosavski mračnjaci i u ovo neredovno vrijeme izazvano korona virusom nasrću na Crnogorsku crkvu. Pogoduje im činjenica da su građani više vezani za kuću, a društveni kontakti svedeni na najmanju moguću mjeru, tako da je kao u stara vremena, noć hajdučka pomoć", navodi se u saopštenju CPC.

 

 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније