Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: O.Z.

05. 08. 2020. 11:10 >> 11:20

PODRŠKA TURISTIČKOJ PRIVREDI

PAM: Ugostitelji oslobođeni plaćanja naknada za dva mjeseca

Organizacija za kolektivnu zaštitu prava autora PAM CG oslobodila je sve turističko ugostiteljske objekte, sa ili bez smještajnih kapaciteta, obaveze plaćanja naknada muzičkim autorima od 1. marta do 31. maja.

Odluka je donijeta u cilju ublažavanja negativnih posljedica za turističku privredu prouzrokovanih virusom Kovid-19.

Pored navedenog, kako je saopšteno, PAM CG odobrava i dodatni popust od 30 odsto za jun, jul, avgust i septembar 2020. godine.

"Navedeni popust se odnosi samo na korisnike koji legalno koriste muziku, odnosno koji imaju zaključen ugovor o neisključivom korišćenju repertoara PAM CG. Pozivamo sve turističko ugostiteljske objekte (sa ili bez smještajnih kapaciteta), da zaključe ugovor o neisključivom ustupanju prava korišćenja muzičkih djela sa repertoara PAM CG i ostvare benefite predviđene navedenim stimulativnim mjerama", saopštio je PAM CG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније