Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Pobjeda ]

01. 08. 2020. 08:36 >> 08:38

ADVOKAT IZOSTAO

Odgođeno suđenje građevinskim inspektorima

Suđenje građevinskim inspektorima Zoranu Boškoviću i Vladanu Juretiću, juče je odgođeno zbog bolesti jednog od advokata - kazala je Pobjedi postupajući sudija Osnovnog suda u Kotoru Danijela Samardžić.

 

Juretiću i Boškoviću je nedavno odlukom Osnovnog suda u Kotoru ukinut pritvor nakon što je prihvaćeno jemstvo okrivljenih u nekretninama i novcu. Juretić je za jemstvo dao hipoteku na stan i uplatu od 7.000 eura, a Bošković takođe stan i 5.000 eura.

Bošković i Juretić akteri su snimka u kojem navodno reketiraju investitora Boška Nenezića u Budvi, od kojeg su tražili 20.000 eura, a on im je dao 10.000, dva puta po pet hiljada, kako bi mu omogućili da nastavi gradnju objekta, uprkos istekloj dozvoli. Oni su uhapšeni 1. novembra 2019. godine.

Postupajući sudija, međutim, neće kao dokaze moći da koristi snimke koje je mobilnim telefonom i satom sa kamerom napravio Nenezić, jer je Viši sud uvažio žalbu branilaca pritvorenih građevinskih inspektora i naložio da se oni izuzmu iz spisa predmeta. Koristiće se samo dokazi prikupljeni mjerama tajnog nadzora, koje je sprovodila policija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније