Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 07. 2020. 15:15   >>  15:13 3

DEMOKRATE KOLAŠIN

"Za djecu nema, a za automobile ima para"

Opštinski odbor Demokrata Kolašin smatra da je kupovina dva službena automobila u vrijednosti od 50.000 eura, neodgovoran i rasipnički potez vlkasti u tom gradu.

 

“Naime, Milosav Bato Bulatović je, u ime Opštine Kolašin, zaključio dva ugovora za kupovinu službenih automobila, jedan od 32.000 a drugi od 18.000 eura i time pokazao odnos aktuelne vlasti prema novcu svih građana Kolašina”, navodi se u saopštenju.

Opodsjećaju da su Demokrate prilikom usvajanja Budžeta za 2020. godinu tražili da se opredijele sredstva da svi kolašinski đaci dobiju besplatne udžbenike i pribor.

“To je iznosilo nekih 50.000 eura,a iz koalicije DPS-SD-GB su odbili naš predlog uz obrazloženje da novca nema i da smo populisti, kada smo tražili da se poveća podrška za stara i nemoćna lica za svega par hiljada eura obrazloženje je bilo isto, nema para, sada je jasno i zbog čega, za našu djecu, stare i nemoćne nema, ali za luksuzne automobile sa kožnim sjedištima ima”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da se novac mogaop opredijeliti za podršku onim privrednicima kojima je pomoć najpotrebnija.

“Takođe, osim što se od 50.000 eura mogle kupiti knjige i pribor za sve kolašinske đake, mogla se odraditi projektna dokumentacija za jedan ili dva kapitalna projekta, za recimo gradsku trznicu koja se nalazi u očajnom stanju, Spomen dom, neku ulicu itd”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније