Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

24. 07. 2020. 18:54   >>  18:53

INSTITUTU U IGALU

Brčvak donirao dezinfekcioni tunel

Fondacija Hemiias e.V, čiji je osnivač humanista i biznismen iz Bijelog Polja Hajriz Brčvak, donirala je dezinfekcioni tunel i Institutu za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju “Dr Simo Milošević” AD Igalo.

"Donacija je stigla u pravom trenutku, a možemo slobodno reći i na pravo mjesto. Dezinfekcioni tunel je upravo postavljen ispred objekta I faze, u kojem su smješteni pacijenti na rehabilitaciji, penzioneri na oporavku i radnici na rekreativnom odmoru u organizaciji sindikalnih udruženja iz čitave Crne Gore, od Plava i Gusinja na sjeveru do Bara i Ulcinja na jugu. Kako rehabilitacija pacijenata traje 21 dan, oporavak penzionera 10 dana, a radnika 7 – 10 dana, Institut gotovo svakodnevno otpušta i prima nove goste, tako da je svaka dodatna zaštita od COVID-a 19 vrlo značajna.

Koristimo ovu priliku da iskažemo svoju zahvalnost Fondaciji, kako u naše ime, tako i u ime korisnika naših usluga", saopšteno je iz Instituta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније