Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 07. 2020. 09:20 >> 09:20
3

"BUDI HUMAN"

Prikupljen novac za liječenje Alena Muratovića

Fondacija Budi human saopštila je da su prikupljena sredstva potrebna za liječenje dječaka Alena Muratovića koji pati od cerebralne paralize, za šta je bilo potrebno nepunih 27 hiljada eura.

 

"Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su prikupljena sredstva potrebna za liječenje dječaka Alena Muratovića koji pati od cerebralne paralize", navodi se u saopštenju.

U tu svrhu, kako kažu, na inicijativu fondacije Budi human, a uz dobru volju i donacije građana, prikupljeno je 26.790 eura.

Na putu ka ljepšem djetinjstvu

Ovaj petogodišnjak, kako kažu, iza sebe ima lasersku i hiruršku intervenciju na očima, obavljenju još dok je bio beba, radi uklanjana glaukoma i pritiska na očima.

"U cilju poboljšanja zdravstvenog stanja mališana i njegovih prvih samostalnih koraka, Alen će otputovati na liječenje robotom na klinici Glavić u Dubrovniku. Naša misija se nastavlja", navodi se u saopštenju.

Alen je, kako kažu iz fondacije, na putu ka ljepšem djetinjstvu, a ostali mališani, članovi fondacije, čekaju kartu za isto odredište.

"Tu kartu kupujete im vi. Zato vam se zahvaljujemo i pozivamo vas da zajedno nastavimo da gradimo svijet u kojem će svako djete biti zdravo i srećno", saopštila je Fondacija Budi human.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније