Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M. ]

21. 07. 2020. 18:10 >> 18:07
2

MINISTARSTVO PROSVJETE

Rukovodstvo Opštine HN pokazalo neodgovornost

Neodazivanjem na blagovremeno upućen poziv predsjedniku Opštine povodom polaganja kamena temeljca za gradnju novog vrtića na Savini, u koji će pored 600 hiljada utrošenih za sanaciju klizišta biti uloženo novih 2,4 miliona eura, Opština Herceg Novi i njeno rukovodstvo pokazalo je visok nivo neodgovornosti prema potrebama svojih najmlađih, navodi se u saopštenju Ministarstva prosvjete.

 

"Na žalost njihovu, a na sreću svih građana opštine Herceg Novi, za nešto manje od godinu dana novi vrtić će biti izgrađen, čime će djeca dobiti prijatne uslove za boravak," ističe se u saopštenju.

Iz Ministarstva prosvjete su pozvali čelne ljude Opštine da se, makar kada je riječ o projektima od kojih će nesporno cjelokupna zajednica imati koristi, a ovaj to svakako jeste, pokušaju izdići iznad trenutne situacije.

"Makar pokušaju da ne miješaju svoju profesionalnu obavezu sa političkim interesom. Nezavisno od datuma održavanja izbora," istakli su u saopštenju.

Podsjetimo rukovodstvo Opštine HN saopštilo je da je polaganje kamena temeljca za izgradnju vrtića na Savini dio predizborne kampanje koju sprovode državni funkcioneri i pokušaj samopromocije ministara u Vladi Crne Gore, te da u tome nijesu željeli da učestvuju. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније