Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

19. 07. 2020. 20:53 >> 21:52
11

UČESTVOVALI I GRAĐANI ANDRIJEVICE

Auto litija održana u Podgorici i Beranama

U Podgorici i Beranama je večeras održana "auto litija" u znak protesta protiv usvojenog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

U Beranama kolona je krenula sa aerodroma i nastavila gradskim ulicama.

"Uz poruku 'Ne damo svetinje' i poštovanje mjera NKT učesnici su vozili u koloni uz sviranje sirena, pjesme i zastave koje su izbacili kroz prozore automobila", saopšteno je na Fejsbuk stranici Berane onlajn.

U auto-litiji su pored Beranaca, kako su kazali, učestvovali i građani iz susjedne Andrijevice.

Kako prenosi Portal CDM auto litija održana je i u Podgorici. Kolona je krenula iz naselja Zlatica, oko 20 sati, nakon čega se uputila ka centru grada.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније