Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 10. 2013. 17:38   >>  18:43

NOĆNO LETJENJE

Njemački vojni piloti na obuci u CG

Načelnik Generalštaba VCG viceadmiral Dragan Samardžić primio je komandanta 26. Regimente jurišnih helikoptera „Franken" njemačkog vazduhoplovstva, potpukovnika Konrada Bauera, koji sa svojim saradnicima boravi u Crnoj Gori, u okviru bilataralne saradnje u oblasti vazduhoplovstva.

Pripadnici Vazduhoplovnih snaga Njemačke se obučavaju u noćnom letjenju na visokim terenima, uz korišćenja opreme za noćno osmatranje. Takođe, oni upoznaju naše vazduhoplovce sa postupcima i procedurama vazanim za korišćenje opreme za letjenje noću i izvršenje zadataka traganja i spašavanja.

Ovo je drugi put da pripadnici Vazduhoplovnih snaga Njemačke realizuju svoju obuku u Crnoj Gori, koristeći kapacitete Centra za obuku pilota helikoptera Vojske Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније