Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 07. 2020. 19:16 >> 19:13
6

REDAKCIJA IN4S

"Svoje tvrdnje policija da dokaže na sudu"

Nakon što je policija danas podnijela krivičnu prijavu protiv izvršnog direktora nevladinog udruženja IN4S Gojka Raičevića, zbog sumnje da je utajio porez, redakcija portala IN4S u reagovanju je navela da posjeduju dokumenta koja potvrđuju da nije bilo utaje poreza, te da će direktor policije imati priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu.

U reagovanju se navodi da je Uprava policije, po ko zna koji put, "precizno iscrtala magistralne pravce vlastitog djelovanja, i definisala koga smatra za najopasnije protivnike."

"Naravno, ni ovog puta, na njihovom „udaru“ nisu se našli kriminalci, „kontroverzni“ biznismeni. Nakon progona vladika, sveštenstva SPC, vjernika i opozicije, na udaru Veselina Veljovića i njegovih službenika našao se opet glavni urednik IN4S-a," navodi se u reagovanju.

Sektor kriminalističke policije danas je podnio krivičnu prijavu protiv Gojka Raičevića "zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo utaja poreza i doprinosa“.

 Oni smatraju da je objavljivanjem afere „Koverta“, kao i serije snimaka razgovora visokih policijskih i državnih funkcionera, IN4S je postao „kost u grlu“ aktuelnoj crnogorskoj vlasti.

U reagovanju redakcija IN4S-a navodi da imaju dokumenta koja potvrđuju da nije bilo utaje poreza,  te da su i porezi na dobit ,takođe, u zakonskom roku prijavljeni i izmireni.

"Uostalom, direktor policije će imati priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu ili da uputi izvinjenje uredniku i redakciji IN4S" navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније