Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

14. 07. 2020. 15:13   >>  15:16 11

ČIN PRIMITIVIZMA

U Beranama vandali polomili jarbole i otuđili zastave Crne Gore

Vandali su u Beranama na više lokacija tokom protekle noći polomili jarbole, skinuli i otuđili zastave Crne Gore, koje je Opština Berane postavila u čast obilježavanja 13. jula – Dana državnosti i Dana ustanka.

Kako se navodi u saopštenju Opštine Berane, osuđuju ovakav primitivan čin skrnavljenja zastava i širenja mržnje, ali podvlače da to neće uspjeti nalogodavcima i počiniocima ovog sramnog djela.

"Na njihovu žalost Crna Gora će biti slobodno društvo, gdje će se cijeniti i poštovati istorijska vertikala i vrijednosti po kojima smo bili prepoznatljivi. Ovakav primitivizam neće pokvariti osjećaj ljepote i kulture proslave 13. jula – Dana državnosti. Očekujemo od Uprave policije i Tužilaštva da u najkraćem roku otkriju počinioce i privedu pravdi, i adekvatno kazne", ističe se u saopštenju uz napomenu da će službe Opštine dati doprinos u njihovom otkrivanju.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније